Alla bästsäljare
  • Lackskydd

  • Reducerat pris
  • Ny

FRESH MAKER 500ml

RENGÖRING FÖR ALLA INTERIÖR YTOR

Fresh Maker är ett allroundrengöringsmedel för att vårda bilens alla interiördelar. Till skillnad från många andra inredningsrengöringsmedel kännetecknas denna produkt av att den kan användas på plastytor, lackade element, samt glas och naviskärmar, helt utan att lämna ränder.

143,20 kr
100,24 kr Spara 30%
Kvantitet
Lagervara

Beskrivning

Vår inredningsrengöring kommer även att fungera bra vid skötsel av klädsel – både textil och läder. Produkten har högskumande egenskaper, vilket säkerställer säker användning och effektiv rengöring. Fresh Maker återställer ytans naturliga utseende eftersom den inte lämnar någon ytterligare glans.

Du hittar inga piktogram på etiketten. Det är säkert inte bara för ytan utan framför allt för dig! Perfekt för vardaglig skötsel, därför passar Fresh maker att alltid i bilen tillsammans med en mikrofiberduk att använda vid obehagliga överraskningar eller behov av att snabbt ta bort eventuell smuts. Doften är behagligt tropisk.

Användningsmetod:

Applicera produkten på ytan som ska rengöras.

Arbeta ut produkten med en borste eller mikrofiberduk.

Ta bort överflödig produkt tillsammans med smuts med ren mikrofiberduk.

Tips:

Användningen av tillbehör dedikerade till en given yta, t.ex. läderborste eller mikrofiber för glas, förbättrar produktens effektivitet. Låt inte produkten torka in på ytan. Arbeta inte i direkt solljus.

Produktdetaljer
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.
16 andra produkter i samma kategori:

Referens: F.134754

Varumärke: Monkey Line

GREEN FINISHING 152 x 165 x 15MM

(0)

Den gröna finish trissan är det sista steget i den här serien och kommer att förbättra ytan till superhög glansfinish och lyster i lacken. Tar bort lättare virvlar och hologram. Optimerad användning med Monkey Finishing 

Pris 33,04 kr Baspris 47,20 kr
Mer
Lagervara

Varumärke: Scholl Concepts

PREPARATOR 500ml

(0)

PREPARATOR är idealisk för rengöring och avfettning av polerad lack och säkerställer optimal förberedelse av ytan för applicering av alla SCHOLL Concepts lackskydd (till exempel C-ROCK, W6 Black Coatwax, VINTAGE, …).

Pris 101,40 kr Baspris 135,20 kr
Mer
Lagervara

Referens: 103191

Varumärke: Scholl Concepts

S20 BLACK 5kg

(0)

Revolutionerande och mycket effektivt polermedel för en hologramfri finish på slitna och matta färgytor. Tar bort repor och defekter på några sekunder. S20 Black är en visionär och unik 1-Steg High Performance Compound som täcker ett brett spektrum av applikationer på alla förekommande lackytor

Pris 1 575,00 kr Baspris 2 100,00 kr
Mer
Lagervara

Referens: 9.BF7001

Varumärke: Rupes

Claw pad tool

(0)

Perfekt verktyg för att snabbt och enkelt rengöra polersvampar och microfibertrissor

Pris 151,20 kr
Mer
Lagervara

Varumärke: ULTRACOAT

Ceramic Q-Detailer 5L

(0)

Ceramic Q-Detailer – Quick & Slick Hydrophobic Spray Ceramic Q-Detailer är en produkt med högt SiO2-innehåll för snabb och effektiv skötsel av lacken och andra yttre delar av bilen. Perfekt som egenskydd och som produkt för regelbundet underhåll av keramiska behandlingar.

Pris 557,20 kr Baspris 796,00 kr
Mer
Lagervara

Varumärke: Tac System

Acute Sense Läder Coating 500ml

(0)

Acute Sense är en mångsidig Coating för rekonditionering och skydd av gamla och nya läderytor. Den innehåller 20% Silica, och en mix av Ingridienser för att binda till ytan. Acute Sense skapar en skyddande yta till alla typer av läder med bibehållen andningsförmåga

Pris 47,84 kr Baspris 239,20 kr
Mer
Lagervara

Följ oss på Facebook