Alla bästsäljare
  • Lackskydd

  • Reducerat pris

Buggy Boy insektborttagare 500ml

Insektsrester, fågelspillning och trädsav är mardrömmen för alla som älskar sin bil ren och glänsande. Om du inte tar bort dem på ett säkert sätt kan de skada lacken, missfärga den och orsaka etsning.

103,20 kr
77,40 kr Spara 25%
Kvantitet
Lagervara

Beskrivning

Buggy Boy – Ruthless Insect Destroyer är en insektborttagare som hjälper dig att rengöra svåra fläckar på lacken. Det hjälper dig att eliminera insekter och annan organisk smuts från bilens kaross, lampor, glas och plastdelar.

Den är redo att användas och verkar nästan omedelbart. Lägg ett tunt lager på en smutsig yta och vänta några sekunder. Buggy Boy kommer att göra hälften av arbetet åt dig på denna korta tid; det kommer effektivt att lösa fastsmetade insekter och separera dem från karossen. Allt du behöver göra är att skölja bilen efteråt. Voila!

Produkten är skoningslös mot insekter men snäll mot bilens kaross. Du kan fukta vilken yta som helst med den utan att oroa dig, plast, glas, keramiska behandlingar eller hårdvax. Det enda spåret det kommer att lämna efter sig är en behaglig banandoft.

Buggy Boy kommer att stödja dig i din dagliga bilvård såväl som under omfattande rekonder!

-Tar effektivt bort insekter och fågelspillning.

-Snabb och enkel att använda.

-Säker för keramiska behandlingar och hårdvax.

Produktdetaljer
Bilagor
Nerladdning
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.
16 andra produkter i samma kategori:

BBV FOAM BLASTER Nilfisk Ergo (Quick Release)

(0)

BBV Foam Blaster är en unik premium modell som applicerar förtvättsmedlet / schampot i ett tjockt härligt skum som effektivt lyfter smutsen och låter medlet verka längre. Foam Blaster har även funktionen att rotera och justera bredden på strålen. Den stora öppningen gör det lätt att fylla på medel.

Pris 476,00 kr
Mer
Lagervara

Referens: F.133454

Varumärke: Monkey Line

GREEN FINISHING 127 x 142 x 25MM

(0)

Den gröna finish trissan är det sista steget i den här serien och kommer att förbättra ytan till superhög glansfinish och lyster i lacken. Tar bort lättare virvlar och hologram. Optimerad användning med Monkey Finishing 

Pris 27,44 kr Baspris 39,20 kr
Mer
Lagervara

Varumärke: Liquid Elements

Polerkona Orange Medium 5st

(0)

Polerkonorna  är perfekta för polermaskinen A800, men även som tillbehör till sladdlösa skruvdragare eller borrmaskiner. Idealisk för användning på svåråtkomliga ställen, som i dörrhandtagsfördjupningen, på trösklar, ventilationsgaller. Säker och enkel att använda tack vare den konformade designen.

Pris 77,40 kr Baspris 103,20 kr
Mer
Finns i lager först

Varumärke: Scholl Concepts

S20 BLACK 500g

(0)

Revolutionerande och mycket effektivt polermedel för en hologramfri finish på slitna och matta färgytor. Tar bort repor och defekter på några sekunder. S20 Black är en visionär och unik 1-Steg High Performance Compound som täcker ett brett spektrum av applikationer på alla förekommande lackytor

Pris 223,36 kr Baspris 279,20 kr
Mer
Lagervara

Referens: 1033061

Varumärke: Scholl Concepts

S30+ PREMIUM SWIRL REMOVER 250g

(0)

High Performance Compound S30 + garanterar en perfekt finish på mörk färg.   Tack vare den unika formuleringen som är baserad på en mikrofin, hög renhet av aluminiumoxidpulver, kan lätta repor, måttliga defekter och slitage i klarlacken, liksom virvelmärken och hologram från tidigare poleringar, elimineras enkelt och effektivt i bara ett enda steg

Pris 120,96 kr Baspris 151,20 kr
Mer
Lagervara

Följ oss på Facebook