Alla bästsäljare
  • Lackskydd

  • Reducerat pris

Ultracoat Spotless Fabric 500 ml

Spotless Fabric är en säker och effektiv coating för bilklädsel och tyg tak. Den tränger igenom textilstrukturen och skyddar den mot alla typer av smuts. Tack vare dess hydrofoba egenskaper förhindrar det att fläckar passerar genom tyget.

396,00 kr
297,00 kr Spara 25%
Kvantitet
Lagervara

Beskrivning

Till skillnad från de flesta marknadskonkurrenter är Spotless Fabric baserat på vatten, inte lösningsmedel. Dess aktiva ingrediens som påverkar vätskeförskjutning är en polymer Dimetylsiloxan. Tack vare detta kan du använda den på alla typer av klädsel. Du behöver inte oroa dig om den impregnerade ytan härdar, vilket kan hända med tunga kemikaliebaserade produkter.

Eftersom Spotless Fabric är nästan lösningsmedelsfritt kan du också använda det säkert i ditt fordon. Produkten lämnar inte en intensiv, syntetisk lukt. Du kan njuta av att köra en ren bil direkt efter impregnering och torkning.

Våra test har visat att ytor impregnerade med Spotless Fabric är lika motståndskraftiga mot smutsinträngning som med lösningsmedelsbaserade produkter. Det är värt att nämna att du kan skydda hem- och trädgårdsmöbler med det, såväl som dina skor och kläder!

En mångsidig tygbehandling säker för klädsel och människors hälsa som är lika effektiv som kemiska ekvivalenter?

Ja tack!

Vattenbaserad produkt - säker att använda på varje typ av tyg!

Starka hydrofoba egenskaper

Smidig applikation

Se till att ytan är torr och ren.

Applicera produkten jämnt med det medföljande spraymunstycket.

Ytan ska vara synligt fuktad, men inte blötläggd.

Låt det torka helt.

Tips

Använd alltid personlig skyddsutrustning. Använd inte i direkt solljus. Hållbarheten beror på hur ofta den impregnerade ytan används. Vid dålig prestanda, upprepa applikationen.

Hälso- och miljöfarliga ämnen

Amino-alkyl-polysiloxan

Varningstexter

H318 Orsakar allvarliga ögonskador.

Säkerhetsangivelser

P305+P351+P338 VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja.

P310 Kontakta genast GIFTINFORMATIONSCENTRALEN/läkare.

P501 Innehållet/behållaren lämnas till enligt gällade förordningar.

Produktdetaljer
Bilagor
Nerladdning
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.
16 andra produkter i samma kategori:

Referens: F.134754

Varumärke: Monkey Line

GREEN FINISHING 152 x 165 x 15MM

(0)

Den gröna finish trissan är det sista steget i den här serien och kommer att förbättra ytan till superhög glansfinish och lyster i lacken. Tar bort lättare virvlar och hologram. Optimerad användning med Monkey Finishing 

Pris 33,04 kr Baspris 47,20 kr
Mer
Lagervara

Varumärke: ULTRACOAT

Ultracoat Hydro HD 50 ml

(0)

Si02 -baserad skyddande coating med hållbarhet upp till 12+ månader. Den har mycket starka hydrofoba egenskaper och tack vare sin mycket snabba och enkla applicering används den ofta istället för vax. Skyddar lack, plast och till och med bildskärmar. Den kan användas som en oberoende behandling eller som en toppcoat för Premium Bond 9H eller One och ger...

Pris 537,00 kr Baspris 716,00 kr
Mer
Lagervara

Varumärke: ULTRACOAT

Ceramic Q-Detailer 5L

(0)

Ceramic Q-Detailer – Quick & Slick Hydrophobic Spray Ceramic Q-Detailer är en produkt med högt SiO2-innehåll för snabb och effektiv skötsel av lacken och andra yttre delar av bilen. Perfekt som egenskydd och som produkt för regelbundet underhåll av keramiska behandlingar.

Pris 597,00 kr Baspris 796,00 kr
Mer
Lagervara

Referens: S300100

Varumärke: VIKING

Viking Clay Mitt

(0)

Viking Clay Mitt tar snabbt bort föroreningar och ingrodd smuts, precis som en vanligt lerblock. Tillverkat av avancerad gummipolymer håller detta snabba och lättanvända tillbehör upp till 20 gånger längre än traditionella leror av fin kvalitet. Den är också direkt tvättbar om den tappas av misstag, vilket annars skulle förstöra en traditionell lera....

Pris 139,44 kr Baspris 199,20 kr
Mer
Lagervara

Följ oss på Facebook